Share

Download Cineplexx Shqipëria 3.9.3 APK Info :

Download Cineplexx Shqipëria 3.9.3 APK For Android, APK File Named And APP Developer Company Is Cineplexx . Latest Android APK Vesion Cineplexx Shqipëria Is Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Can Free Download APK Then Install On Android Phone.

Download Cineplexx Shqipëria 3.9.3 APK Other Version

For Download Other Cineplexx Shqipëria versions Visit Cineplexx Shqipëria APK Archive.

Download Cineplexx Shqipëria.apk android apk files version 3.9.3 Size is 2285138 md5 is f1c122376fb4e5ecf22a1abbb972c37e By Cineplexx This Version Need Ice Cream Sandwich 4.0.1 - 4.0.2 API level 14, NDK 7 or higher, We Index Version From this file.Version code 143 equal Version 3.9.3 .You can Find More info by Search al.cineplexx.app On Google.If Your Search cineplexx,entertainment Will Find More like al.cineplexx.app,Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Downloaded 12 Time And All Cineplexx Shqipëria App Downloaded Time. Cineplexx APP ju udhëheq në botën e filmave dhe të Cineplexx nëpër të gjithë Shqipërinë. Nuk ka rëndësi nëse ju jeni i interesuar për ndonjë filma të veçantë apo ndonjë event si Ladies Night, Men’s Night, Dita e Familjes,… me aplikacionin Cineplexx ju merrni të gjithë informacionet e nevojshme. Klikoni në opsionin „Me kujto“ dhe ju do të informoheni rreth çdo filmi në kohë.Ndiqni informacionet më të fundit rreth kinemasë , rezervoni një biletë, shikoni filmat që do të vijnë apo shikoni edhe trailerat e filmave më të fundit. Me biletën që ju do të rezervoni ju do të kurseni kohë duke mos pritur në rradhë në biletarinë tonë.Mjafton të tregoni kodin e rezervimit të celularin tuaj biletarisë sonë dhe ju do të pajiseni me biletën e filmit të dëshiruar. Funksionet e Cineplexx App • Biletat: I gjithë programi i kinemasë tuaj të preferuar në një shikim. • Filma: Informohuni rreth orareve të filmave të dëshiruar si dhe ndiqni faktet interesante rreth aktorëve, përmbajties apo kurioziteteve të ndryshme rreth filmave. • Kinema: Informohuni rreth programit të kinemase. • Evente: Vihuni në dijeni rreth të gjithë eventeve në të gjithë Shqiperinë. Cineplexx APP ju udhëheq në botën e filmave dhe të Cineplexx nëpër të gjithë Shqipërinë. Nuk ka rëndësi nëse ju jeni i interesuar për ndonjë filma të veçantë apo ndonjë event si Ladies Night, Men’s Night, Dita e Familjes,… me aplikacionin Cineplexx ju merrni të gjithë informacionet e nevojshme. Klikoni në opsionin „Me kujto“ dhe ju do të informoheni rreth çdo filmi në kohë.Ndiqni informacionet më të fundit rreth kinemasë , rezervoni një biletë, shikoni filmat që do të vijnë apo shikoni edhe trailerat e filmave më të fundit. Me biletën që ju do të rezervoni ju do të kurseni kohë duke mos pritur në rradhë në biletarinë tonë.Mjafton të tregoni kodin e rezervimit të celularin tuaj biletarisë sonë dhe ju do të pajiseni me biletën e filmit të dëshiruar. Funksionet e Cineplexx App • Biletat: I gjithë programi i kinemasë tuaj të preferuar në një shikim. • Filma: Informohuni rreth orareve të filmave të dëshiruar si dhe ndiqni faktet interesante rreth aktorëve, përmbajties apo kurioziteteve të ndryshme rreth filmave. • Kinema: Informohuni rreth programit të kinemase. • Evente: Vihuni në dijeni rreth të gjithë eventeve në të gjithë Shqiperinë.
Cineplexx Shqipëria
Version: 3.9.3 (143)

Package: al.cineplexx.app
12 downloads
2.18 MB (2285138 bytes)
Target: Ice Cream Sandwich 4.0.1 - 4.0.2 API level 14, NDK 7
SMALL
f1c122376fb4e5ecf22a1abbb972c37e
added on 2019-06-16 00:52:43 by hb91

Cineplexx Shqipëria 3.9.3 APK Download by Cineplexx

Your download will available in 9 seconds

In Cineplexx Shqipëria 3.9.3

Versioni i ri i përmirësuar.

In Cineplexx Shqipëria 3.9.3

android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION
android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
android.permission.ACCESS_WIFI_STATE
android.permission.INTERNET

Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 1Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 2Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 3Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 4Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 5Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 6Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 7Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 8Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 9Cineplexx Shqipëria 3.9.3 Screen 10

Download Cineplexx Shqipëria APK Android